El 2020 és un any que no ha deixat indiferent a ningú. Hem superat -i encara estem superant- una pandèmia d’abast mundial que ens ha fet plantejar moltes qüestions del nostre dia a dia. Des de la Xarxa Comerç Cardedeu hem volgut fer que aquest Nadal sigui especial per tots els veïns i veïnes de Cardedeu. És per això que, sota el lema #JoRegaloCardedeu, hem impulsat diverses iniciatives per apropar el comerç local a tots vosaltres.

Aquesta campanya nadalenca arrenca amb la Cadena de Regals. El funcionament és senzill: si reps un regal comprat al comerç de Cardedeu, has de fer un regal a algú altre comprat també a Cardedeu. I així, també ho haurà de fer aquell qui rebi el teu regal. Regalem en cadena i fem xarxa.

De nou, aquest any tornem a fer el sorteig de Nadal, valorats en més de 5000 euros. Per una banda sortegem tres paneres amb productes dels nostres associats, valorades cadascuna d’elles en 1300 euros. A més a més, cinc packs de vals descompte per bescanviar en el comerç de Cardedeu per un valor de 200 euros. Aquest Nadal, comprar a Cardedeu té premi.

Descobreix el contingut de les nostres paneres!

Enguany hem fet una nova acció de Nadal. Haureu pogut observar com tots els nostres associats exhibeixen un arbre de Nadal fet de fusta i decorat de manera personalitzada per cadascun d’ells. Amb això, volem que els carrers de Cardedeu llueixin ben guarnits i que l’esperit nadalenc sigui palpable a prop de les nostres botigues.

Finalment, per a la il·lusió de la canalla de casa, enguany us tornem a oferir una carta dels reis perquè els infants la puguin imprimir i donar-la a Ses Majestats amb tots els seus desitjos. Us la podeu descarregar en aquest enllaç.

Fes click per descarregar-te la carta als reis

Des de la Xarxa Comerç Cardedeu us animem a tots a fer suport al comerç local. El comerç local dona vida als pobles, omple de llum els carrers i genera il·lusió a moltes persones. Ara més que mai és moment de donar suport al comerç del nostre poble. Descobreix tot el que pots trobar a Cardedeu i aquest Nadal regala comerç local! I no t’oblidis de fer difusió de les teves compres amb l’etiqueta #JoRegaloCardedeu.

Bones festes i feliç 2021 a tothom!