Arriba el Joc d’Estiu de la Xarxa Comerç Cardedeu

Els cardedeuencs hauran d’aconseguir formar 6 rajoles completes, de 9 peces cadascuna, sumant un total de 54 peces per optar als premis de la Xarxa. 

Amb l’arribada de l’estiu, la Xarxa Comerç Cardedeu llança una nova campanya per apropar el comerç local als cardedeuencs. Una iniciativa que fomenta les visites als establiments i dona vida als carrers del poble. 

“Joc d’estiu de la Xarxa Comerç Cardedeu” és el nom que rep la juguesca que tindrà lloc del 28 de juny al 18 de juliol de 2021. Hi haurà en joc un total de 150€ per bescanviar als comerços associats i més de 100 productes d’estiu que formaran diversos lots. 

La juguesca convida els participants a formar 6 rajoles amb el logotip de l’associació, cadascuna d’un color, com si d’un puzzle es tractés. Cadascun dels comerços associats exposarà al seu aparador un cartell amb una de les 9 peces que formen cada rajola. Els cardedeuencs hauran d’aconseguir formar 6 rajoles completes, de 9 peces cadascuna, sumant un total de 54 peces a trobar pels carrers de Cardedeu.

Per optar als premis caldrà emplenar un llistat que relaciona les diferents peces amb els establiments de la Xarxa, en un díptic que es podrà aconseguir a cada comerç participant. Un cop s’hagi emplenat la correlació de peces amb la seva ubicació (s’hauran d’haver completat un mínim de 2 rajoles), es podrà d’entregar el díptic a un dels establiments. La data límit d’entrega serà el 18 de juliol. El 20 de juliol es realitzarà el sorteig de premis entre tots els participants. 

Podeu trobar tots els comerços associats a la Xarxa Comerç Cardedeu al següent enllaç.

Una proposta original, dinàmica i lúdica que, un cop més, manté ferm l’objectiu de l’entitat i vetlla per promoure el consum local, donar visibilitat als associats i mantenir viva l’activitat del poble. 

Us animem a participar al “Joc d’estiu de la Xarxa Comerç Cardedeu” i passejar pels carrers del nostre municipi per muntar els puzzles i optar als premis!