3a edició del Joc d’estiu de la Xarxa Comerç Cardedeu

Un estiu més torna el Joc d’estiu de la Xarxa Comerç Cardedeu! Enguany consisteix en desxifrar el jeroglífic que s’amaga al cartell que es troba a cada aparador. Aquests jeroglífics representen un comerç associat a la Xarxa!

L’objectiu del joc és el mateix de les darreres edicions: que la gent de Cardedeu descobreixi els comerços associats jugant amb nosaltres! Una forma divertida de gaudir de Cardedeu i els seus carrers.

Per poder jugar s’ha d’aconseguir la butlleta del joc d’estiu que es troba als següents comerços: Àgora Lliberia, Artijoc, Can Canturri, Casa Arteu, Compàs, Gemma Complements, Godoy Cardedeu, Jordi Pruna Estudi Fotogràfic, Moments de Patchwork, Papereria Coderch, Perruqueria Mireia, Productes Naturals Glòria, Roser&Toni Perruqueres i Sistres.

A l’interior de la butlleta apareix el nom de tots els associats participants al joc agrupats per zones. A l’espai en blanc, s’ha d’escriure el resultat del jeroglífic que hi ha al comerç indicat. Enguany, ho hem posat fàcil: saps quins cartells et falten només mirant la butlleta!

La butlleta es podrà d’entregar abans de dimecres 20 de setembre a qualsevol dels comerços on s’han repartit.

Això si, aquesta vegada ampliem el premi: en joc hi ha 300€ en vals per bescanviar als comerços associats!

  • 1 val de 100 € per bescanviar als comerços associats entre totes les persones participants que descobreixin els 64 jeroglífics.
  • 2 vals de 50 € per bescanviar als comerços associats entre totes les persones participants que descobreixin els 64 jeroglífics.
  • 4 vals de 25 € per bescanviar als comerços associats entre totes les persones participants que descobreixin mínim 40 jeroglífics.

Dissabte 30 de setembre a la tarda, coincidint amb el Viu la Plaça i la Diada Modernista farem l’entrega de Premis del Joc d’estiu a la Plaça de Sant Joan.

Des de la Xarxa Comerç Cardedeu estem contentes de presentar-vos una nova edició d’aquesta proposta original, dinàmica i lúdica que, un cop més, manté ferm l’objectiu de l’entitat i vetlla per promoure el consum local, donar visibilitat als associats i mantenir viva l’activitat del poble. 

A jugar!

Funcionament

  1. Passeja pels comerços associats i descobreix el jeroglífic exposat al seu cartell.
  2. A l’interior de la butlleta trobaràs tots els comerços participants agrupats per zones, així com els associats que no tenen cartell. Entre tots ells trobaràs les respostes als jeroglífics.
  3. Anota a l’interior de la teva butlleta quin altre comerç representa el jeroglífic.
  4. Entrega la teva butlleta amb un mínim de 40 jeroglífics descoberts a les urnes que trobaràs a: Àgora Lliberia, Artijoc, Can Canturri, Casa Arteu, Compàs, Gemma Complements, Godoy Cardedeu, Jordi Pruna Estudi Fotogràfic, Moments de Patchwork, Papereria Coderch, Perruqueria Mireia, Productes Naturals Glòria, Roser&Toni Perruqueres i Sistres.
  5. La data límit per fer-ne entrega serà el 20 de setembre de 2022.
  6. El sorteig es realitzarà el 27 de setembre i l’entrega de premis el dissabte 30 de setembre a la tarda dins els actes del Viu la Plaça i la Diada Modernista de Cardedeu.