Concurs de punts de llibre de Sant Jordi 2021

Posem en marxa una nova edició del concurs de punts de llibre de Sant Jordi!

  1. Descarrega’t la làmina al següent enllaç
  2. Dibuixa el teu punt de llibre
  3. Entrega’l a qualsevol dels comerços associats a la Xarxa Comerç Cardedeu o enviant-lo a xarxacc@gmail.com abans del 6 d’abril de 2021.

Bases del Concurs de la Xarxa de Comerç de Cardedeu

A partir de dilluns 22 de març tots els interessats en participar en el concurs podran descarregar la seva làmina a xarxacardedeu.cat/santjordi. Cada participant dibuixarà el seu disseny de punt de llibre a l’espai en blanc de la làmina. L’entrega del dibuix es podrà fer en qualsevol comerç de Cardedeu associat a la Xarxa Comerç Cardedeu o enviant-lo a xarxacc@gmail.com abans del 6 d’abril de 2021. 

També s’entregaran làmines a alumnes de les escoles de Cardedeu i centres de gent gran que la Xarxa Comerç recollirà el 7 d’abril de 2021.

Categories

  • Fins a 5 anys
  • De 6 a 9 anys
  • De 10 a 12 anys
  • De 13 a 17 anys
  • De 18 a 59 anys
  • Més de 60 anys

Tema

Sant Jordi i el Comerç de Cardedeu

Premi

El premi per cada guanyador consisteix en una selecció de llibres valorada en 30 € així com la reproducció del dibuix en punts de llibre que la Xarxa Comerç repartirà entre els seus establiments coincidint amb la Diada de Sant Jordi. Al dibuix s’afegirà el logotip de l’associació.

Es comunicaran els guanyadors via telefònica i posteriorment es publicaran a les xarxes socials i la pàgina web de l’associació.

L’entrega de premis es realitzarà el divendres 23 d’abril a les 18 h a la parada de llibres de la llibreria Compàs.

A partir del 20 d’abril, i fins al 9 de maig, s’exposaran els dibuixos en els aparadors dels comerços associats.

Jurat

El jurat compost per 2 membres de la Xarxa de Comerç, un membre de  l’equip directiu de cada escola i una persona de l’Ajuntament de Cardedeu, es  reunirà el dijous 8 d’abril de manera telemàtica per tal de deliberar i escollir els sis dibuixos guanyadors. S’escollirà el dibuix més original de cada categoria.